O επόμενος κιτ φακός της Canon, EF-S 18-55mm θα έχει LCD οθόνη;

Μία νέα πατέντα ανακαλύφθηκε από φωτογραφικές ιστοσελίδες του εξωτερικού, πατέντα που αφορά τον κιτ φακό που δίνει η Canon με τις DSLR μηχανές της.

Στην πατέντα με νούμερο JP2018005130A το ενδιαφέρον σημείο είναι ότι σε ένα από τα σχέδια του φακού εμφανίζεται μία LCD οθόνη.

Η οθόνη που είδαμε πρώτη φορά στον Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II θα παρέχει πληροφορίες όπως την απόσταση εστίασης και το εστιακό μήκος.

Μένει να δούμε με ποια επερχόμενη νέα μηχανή θα παρουσιαστεί ο νέος φακός, κάτι που προβλέπουμε να γίνει στη φετινή Photokina.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!