Η Olympus ετοιμάζει δύο νέους prime φακούς με f/1.2

Μετά τον επαγγελματικό φακό Olympus M.Zuiko Digital ED 25mm f1.2 PRO η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει δύο νέους φακούς με f/1.2.

H ιστοσελίδα 43Rumors αναφέρει ότι οι δύο νέοι επαγγελματικοί prime φακοί με μέγιστο διάφραγμα f/1.2 θα είναι στα 17mm και 45mm.

H ανακοίνωση τους αναμένεται να γίνει μέχρι το φετινό φθινόπωρο.

Ποιον από τους δύο φακούς θα αγοράζατε;

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!