Έκθεση φωτογραφίας Τoxic Breath meets Face me @ BOO!

Στο Ψυρρή παρουσιάζεται η Έκθεση φωτογραφίας Τoxic Breath meets Face me @ BOO.

Έκθεση φωτογραφίας Τoxic Breath meets Face me @ BOO!

Ένα ενδιαφέρον πάντρεμα, μία φωτογραφική συνύπαρξη δύο φωτογράφων στο BOO. Η Ηρώ και ο Βαγγέλης από τις 8 Δεκεμβρίου συνυπάρχουν στο BOO! και παρουσιάζουν τις εκθέσεις τους, συνθέτοντας μία μοναδική εμπειρία που μας ταξιδεύει σε δύο διαφορετικούς κόσμους της φωτογραφίας.

O Bαγγέλης παρουσιάζει την έκθεση Toxic Breath με θέμα τη συνύπαρξη του άψυχου Industrial τοπίου με το αθρώπινο, ζωντανό στοιχείο. Μία αντίθεση που αποτυπώνει τη σκληρότητα των συναισθημάτων και του βιομηχανικού περιβάλλοντος, μέσα από τις χορευτικές κινήσεις μίας μπαλαρίνας.

Η Ηρώ παρουσιάζει την έκθεση Face Me, με θέμα τα πορταίτα της. Πρόσωπα που και εκφράσεις που κρύβονται πίσω από ένα «πέπλο» συμβολίζουν την εσωτερική αναζήτηση του ανθρώπου, τους φόβους, τα συναισθήματα και τις αδυναμίες.

Δύο ενδιαφέρουσες εκθέσεις με κοινό γνώμονα την ανθρώπινη φύση, την έκφραση και τη συνύπαρξη του hard & soft στοιχείου της εικόνας.

8-18 Δεκεμβρίου
BOO! Café Bar
Σαρρή 21, Ψυρρή, Αθήνα

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!