Ο κύριος μέτοχος της The Impossible Project αγόρασε την Polaroid

Μία πολύ σημαντική είδηση προέκυψε χτες, καθώς η Polaroid εξαγοράστηκε, αφού η εταιρεία που την κατείχε άλλαξε χέρια.

Συγκεκριμένα ο Πολωνός επιχειρηματίας Wiaczeslaw (Slava) Smolokowski μαζί με όμιλο επενδυτών είναι ο νέος ιδιοκτήτης της PLR IP Holdings, LLC, στην οποία άνηκε η Polaroid.

Ο Wiaczeslaw έχει επενδύσει σε τομείς όπως η ενέργεια και τα ακίνητα και έχει και την πλειοψηφία των μετοχών της The Impossible Project. Η The Impossible Project είναι η εταιρεία που δημιουργήθηκε για να διατηρήσει το τελευταίο εργοστάσιο της Polaroid και να συνεχίσει να φτιάχνει instant films για τις μηχανές της Polaroid.

Η Polaroid εδώ και καιρό παράγει διάφορα φωτογραφικά προϊόντα, όπως compact ψηφιακές μηχανές, action cameras, ψηφιακές instant μηχανές και άλλα.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχτεί η Polaroid κάτω από την νέα ιδιοκτησία και ποια θα είναι η ενδεχόμενη σχέση της με την The Impossible Project.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!