Πως αποσυναρμολογείται ένας φορτιστής της Nikon

H Nikon έχει επιλέξει στις μηχανές της να βάζει ένα φορτιστή που συναρμολογείται για να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα.

Προφανώς η επιλογή είναι θέμα ελαχιστοποίησης του κόστους παραγωγής, όμως έχουμε παρατηρήσει ότι πολλοί μπερδεύονται όταν έρχεται η ώρα να αποσυναρμολογήσουν τον φορτιστή.

Η διαδικασία είναι απλή και μπορείτε να την δείτε στο βίντεο μας στο YouTube.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7oDIpyvwJZY[/embedyt]

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!