Ο σπάνιος Nikkor 13mm f/5.6 πωλείται στο ebay προς 34.000 ευρώ

O Nikon 13mm f/5.6 πρωτοεμφανίστηκε το 1976 και ο Ken Rockwell αναφέρεται σε αυτόν ως “The Holy Grail” (το άγιο δισκοπότηρο) της φωτογραφίας. Ιδανικός για χρήση με μηχανές Full Frame από πολλούς θεωρείται ως ο καλύτερος φακός που κατασκεύασε η Nikon, αφού το εστιακό μήκος του και η ποιότητα του είναι ιδανικά στοιχεία για την λήψη μοναδικών εικόνων.
Τη δεδομένη στιγμή είναι δύσκολο να τον βρείτε και ο μόνος τρόπος είναι να υπάρξει κάποιος που να έχει την διάθεση να τον αποχωριστεί. Βέβαια το ότι θα τον βρείτε μεταχειρισμένο δεν σημαίνει ότι είναι φθηνός. Αντιθέτως, στο ebay ο χρήστης ronvol πουλάει έναν ελαφρώς μεταχειρισμένο Nikkor 13mm f/5.6 στην τιμή των 34.000 ευρώ.
Τι λέτε λοιπόν; Είστε έτοιμοι για μία σταυροφορία;

Nikkor-13mm-f-5.6-1

Nikkor-13mm-f-5.6-2

Nikkor-13mm-f-5.6-3

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!