Κινηματογραφικοί φακοί για Full Frame DSLRs από την Schneider

H αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε ακούσει τη Schneider (από τις κορυφαίες κατασκευάστριες οπτικών) εδώ και αρκετό καιρό.  Σήμερα λοιπόν αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να μας παρουσιάσει μία νέα σειρά κινηματογραφικών (cinema) φακών για Full Frame DSLRs, με την ονομασία Xenon.  Οι νέοι φακοί είναι σχεδιασμένοι για να αποδίδουν τα μέγιστα στην καταγραφή 4K video (4096 × 2304 pixels), με διάφραγμα 14 (ή 18) λεπίδων για εξαιρετικό bokeh και πολλά άλλα ωραία χαρακτηριστικά.  Οι πρώτοι φακοί που θα κυκλοφορήσουν θα είναι για Full Frame μηχανές της Nikon και της Canon και αναμένεται να είναι ο 35mm T2.1 και ο 75mm T2.0 (αν και σύμφωνα με άλλες πηγές θα παρουσιαστούν οι 18mm T1.9, 25mm T2.2, 50mmm T2 και 95mm T2).  Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις των νέων φακών.

via thephoblographer

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!