Η SIGMA ανακοίνωσε την ανάπτυξη του SIGMA 16mm F1.4 DC DN | Contemporary

Όπως είπαμε και χτες η SIGMA σήμερα ανακοίνωσε την ανάπτυξη του νέου της φακού για mirrorless μηχανές, SIGMA 16mm F1.4 DC DN | Contemporary.

Πρόκειται για τον πρώτο φακό για Sony E-mount μηχανές με APS-C αισθητήρα που προσφέρει 24mm σε φορμά 35mm και έχει F/1.4.

Αποτελείται από 16 οπτικά στοιχεία σε 13 groups, το διάφραγμα του έχει 9 λεπίδες και μπορεί να εστιάσει από τα 25 εκατοστά. Η μέγιστη αναλογία μεγέθυνσης είναι 1:9.9 και η γωνία του κάδρου είναι 83.2°.

Ο νέος φακός θα φοράει φίλτρα των 67mm και θα ζυγίζει 405 γραμμάρια. Το μήκος του είναι 9.32 εκατοστά και η διάμετρος του 72.2mm.

Θα είναι διαθέσιμος για Sony E-mount μηχανές με APS-C αισθητήρα και Olumpus, Panasonic μηχανές με M4/3. Η τιμή του δεν έγινε γνωστή.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της SIGMA.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!