Η SIGMA θα παρουσιάσει σύντομα ένα νέο φακό

H SIGMA ανακοίνωσε ότι θα παρευρεθεί στη PDN PhotoPlus Expo 2017 της Νέας Υόρκης, από τις 26 μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Η εταιρεία στα πλαίσια της PDN PhotoPlus Expo 2017 θα παρουσιάσει τους φακούς της και θα έχει στο booth της αρκετούς φωτογράφους, οι οποίοι θα μιλήσουν για την εμπειρία χρήσης των προϊόντων της. Επιπλέον ένας τυχερός επισκέπτης του booth της εταιρείας θα κερδίσει ένα Sigma 24-70mm F2.8 Art.

Ανάμεσα στα άλλα αναμένεται να δούμε και την ανακοίνωση ενός νέου φακού, με τις φήμες να λένε ότι μπορεί να δούμε ένα νέο 70-200mm f/2.8.

Εσείς ποιο νέο φακό θα θέλατε να δείτε από τη SIGMA;

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!