Περισσότερα νέα για τις επερχόμενες Sony RX100 M2 και Sony RX1R

DSC RX100Περισσότερα νέα διέρρευσαν σχετικά με τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων Sony RX100MII και Sony RX1-R που αναμένουμε να ανακοινωθούν στις 27 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα η Sony RX1-R θα είναι ακριβώς η ίδια μηχανή με τη RX1 αλλά δεν θα έχει το Anti Aliasing φίλτρο.

Από την άλλη η Sony RX100MKII θα έχει νέο αισθητήρα 20 megapixels, τον ίδιο Carl Zeiss φακό με την RX100, νέα οθόνη που μπορεί να κινηθεί υπό γωνία, ISO 100, ενσωματωμένο WiFi, hot-shoe υποδοχή και μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας.

via mirrorlessrumors

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!