Διέρρευσαν οι φωτογραφίες των τεσσάρων Tamron φακών για Sony E-mount

Μέσα στον Οκτώβριο η Tamron μας προετοίμαζε για τον ερχομό 4 φακών της για Sony E-mount κάμερες.

H SonyAlphaRumors δημοσίευσε τις φωτογραφίες των τεσσάρων φακών που αναμένουμε:

  • 70-180mm f/2.8 Di III VXD
  • 20mm f/2.8 Di III OSD M1:2
  • 24mm f/2.8 Di III OSD M1:2
  • 35mm f/2.8 Di III OSD M1:2

Η SonyAlphaRumors ανέφερε ότι η ημερομηνία παρουσίασης των φακών είναι η 24η Οκτωβρίου, αν και τώρα αναφέρει την 22η Οκτωβρίου.

Οι φακοί θα προστεθούν στους δύο που ήδη πωλούνται από την εταιρεία, τους 17-28mm F/2.8 Di III RXD και 28-75mm F/2.8 Di III RXD.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!