Αυτή είναι η επερχόμενη Leica M mini

Leica M miniΌπως είχαμε δει, στις 11 Ιουνίου, η Leica θα μας παρουσιάσει τη νέα Leica M mini.  Σήμερα διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της μηχανής και από ότι φαίνεται πρόκειται για μία APS-C μηχανή με φακό Leica Elmar 28-70mm (σε φορμά 35mmm) και f/3.5-6.4. Η ανάλυση της είναι 16 megapixels, ενώ θα έχει τη δυνατότητα καταγραφής Full HD video.

H μηχανή, η οποία θα κατασκευάζεται στη Γερμανία, θα κοστίζει περίπου 2.500€ και θα πωλείται στο πακέτο μαζί με το Adobe Photoshop Lightroom.

via mirrorlessrumors

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!