Έρχεται νέα mirrorless ναυαρχίδα μηχανή από την Olympus;

Η ιστοσελίδα 43Rumors που ασχολείται με φήμες για το σύστημα MFT των Olympus και Panasonic αναφέρει ότι έχει πληροφορίες για μία νέα μηχανή από την Olympus.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η πληροφορία δόθηκε από δύο αξιόπιστες πηγές και ότι η νέα μηχανή θα είναι πιο εξελιγμένη από την υπάρχουσα ναυαρχίδα της εταιρείας Olympus OM-D E-M1 II.

Η ανακοίνωση της αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2019.

Προς το παρόν η νέα φήμη δεν φαίνεται να συνδέεται με την φήμη για την νέα Olympus OM-D E-M5 III που αναμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!