Το f14-κοινόν φωτογράφων παρουσιάζει την έκθεση του Βασίλη Νόστη “accelerated light”


Το f14-κοινόν φωτογράφων παρουσιάζει την έκθεση του Βασίλη Νόστη “accelerated light”

About PhotoNews: PhotoNews is your trusted source for up-to-date news coverage and reporting. Όλα τα νέα για φωτογραφία, βίντεο και δημιουργία περιεχομένου! We provide reliable, well-researched news content to keep you informed and help you make better decisions. This content focuses on Το f14-κοινόν φωτογράφων παρουσιάζει την έκθεση του Βασίλη Νόστη “accelerated light” and related topics.

Στη Θεσσαλονίκη και την Gallery του f14-κοινόν φωτογράφων παρουσιάζεται η Έκθεση Φωτογραφίας “accelerated light”.

Το f14-κοινόν φωτογράφων παρουσιάζει την έκθεση του Βασίλη Νόστη“accelerated light”  στην f14 gallery

από 8 Δεκεμβρίου 2017 έως 28 Φεβρουαρίου 2018

Εγκαίνια: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20:00.

 Καλλιτεχνική επιμέλεια: f14-Κοινόν Φωτογράφων

Η απεικόνιση του κόσμου μέσα από το φως είναι ο λόγος που με τράβηξε η τέχνη της φωτογραφίας.

Η διττή ιδιότητα του, κύμα και ύλη, κβαντικά πακέτα δεδομένων που είναι διαρκώς σε κίνηση, πάντα μεταβαλλόμενα, αποτελεί για μένα την πιο σαγηνευτική πλευρά του.

Αυτή η κίνηση αποτυπώνεται στις εικόνες του project, ενίοτε με τη μορφή χορού κυμάτων, άλλοτε ως σύγκρουση σωματιδίων.

Η κυματομορφή του φωτός ελευθερώνεται από τις στατικές πηγές εκπομπής και δημιουργεί μια φαντασμαγορία χρώματος, κίνησης και ενέργειας.

Γραφή στο σκοτάδι, μια όψη του κόσμου τραβηγμένη στην ταχύτητα του φωτός.

Ο Βασίλης Νόστης (ψευδ. του Βασίλη Μόσχοβου) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 και από μικρός ερωτεύτηκε τη Φυσική. Τελικά τον κέρδισαν οι γλώσσες και σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Α.Π.Θ.. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του έζησε στο Κίελο, στο Λονδίνο, το Δουβλίνο και το Μπέλφαστ προτού επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει τα τελευταία χρόνια. Αυτήν την περίοδο σπουδάζει στο ΑΠΘ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διερμηνείας και Μετάφρασης.  Τα πρώτα βήματα στην φωτογραφία τα έκανε με την εγγραφή του στην ομάδα f14-Κοινόν Φωτογράφων και με συμμετοχή σε δυο ομαδικές εκθέσεις. Αυτή είναι η πρώτη του ατομική έκθεση.

Χώρος έκθεσης

f14 gallery, Μητσαίων 3, Αρχαία Αγορά, Θεσσαλονίκη

Διάρκεια έκθεσης

8 Δεκεμβρίου 2017 – 28 Φεβρουαρίου 2018

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 19:00 – 22:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

f14 κοινόν φωτογράφων
PHOTOGRAPHERS’ COMMUNE
Μητσαίων 3, Αρχαία Αγορά

546 31 Θεσσαλονίκη
Τ│2310244714, 6932968574, 6970656797

http://www.f14.gr
info@f14.gr

What can I find on PhotoNews?

PhotoNews offers comprehensive news coverage with regular updates, detailed analysis, and news-related content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our news content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose PhotoNews for news?

PhotoNews is committed to providing reliable, well-researched news content from experienced contributors and trusted sources.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.