Δωρεάν οδηγός σωστής χρήσης του Facebook για φωτογράφους


Δωρεάν οδηγός σωστής χρήσης του Facebook για φωτογράφους

Την εποχή που διανύουμε δεν νοείται φωτογράφος που δεν έχει την δική του ιστοσελίδα ή δεν δραστηριοποιείται στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter και το Google+.
Τα κοινωνικά δίκτυα παίζουν τεράστιο ρόλο στην προώθηση ενός φωτογράφου και αν από πολλούς “αποφεύγονται”, το μόνο σίγουρο είναι ότι η σωστή χρήση τους μόνο οφέλη μπορεί να έχει.
Από την άλλη όταν τα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιούνται με λανθασμένο τρόπο μπορούν να κάνουν “ζημιά” ακόμα και στον πιο ταλαντούχο φωτογράφο και να έχουν πολύ αρνητικά αποτελέσματα.

Η ιστοσελίδα Photoshelter παρουσιάζει ένα δωρεάν οδηγό σωστής χρήσης του Facebook για φωτογράφους, μέσω του οποίου δίνονται οδηγίες και τρόποι για να λειτουργήσει το facebook υπέρ ενός φωτογράφου και της επιχείρησης του.

Τον “The Photographer’s Guide to Facebook” (Οδηγός του Facebook για φωτογράφους) μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Facebook Photoshelter

Πηγή:

Photoshelter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!