Η Fujifilm έχει τεστ για τον κορονοϊό που μπορεί να δώσει αποτέλεσμα πιο γρήγορα από τα υπάρχοντα τεστ!


Η Fujifilm έχει τεστ για τον κορονοϊό που μπορεί να δώσει αποτέλεσμα πιο γρήγορα από τα υπάρχοντα τεστ!

H Fujifilm ανακοίνωσε ότι εκτός από φάρμακο για τον κορονοϊό COVID-19 έχει αναπτύξει και τεστ για την ανίχνευση του.

Σύμφωνα με άρθρο των The New York Times:

Το κιτ ανίχνευσης SARS-CoV-2 RT-qPCR θα είναι σε θέση να αποδώσει αποτελέσματα για τον ιό που προκαλεί τον COVID-19 ταχύτερα από τα υπάρχοντα τεστ (PCR), τα οποία επί του παρόντος χρειάζονται τέσσερις έως έξι ώρες.

Η ανακοίνωση της Fujifilm αναφέρει ότι τα αποτελέσματα μπορούν να δοθούν πιο γρήγορα κατά 2 ώρες, επομένως να βγουν μέσα σε 2 με 4 ώρες.

Το τεστ αναπτύχθηκε από την θυγατρική Fujifilm Wako Pure Chemical Corp και θα κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου.

What can I find on PhotoNews?

PhotoNews offers comprehensive news coverage with regular updates, detailed analysis, and news-related content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our news content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose PhotoNews for news?

PhotoNews is committed to providing reliable, well-researched news content from experienced contributors and trusted sources.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Coronavirus COVID-19 Fujifilm
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.