Έρχεται νέος φακός στο σύστημα Fujifilm X με εστιακό μήκος 18-250mm;

Οι φακοί με εστιακό μήκος 18-200mm ή 18-250mm είναι πολύ δημοφιλείς ανάμεσα στους φωτογράφους, αφού προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα λήψεων από τα πολύ ευρυγώνια 18mm (28mm σε φορμά 35mm) μέχρι τα 200-250mm (300-375mm σε φορμά 35mm).
Αν και φυσικά οι φακοί αυτοί υστερούν σε ποιότητα με τους φακούς που έχουν μικρότερο εύρος εστιακού μήκους, παρόλα αυτά παραμένουν ιδανική λύση για χρήση σε ταξίδια, όταν το κουβάλημα πολλών φακών είναι δύσκολο.

Αν λάβουμε υπόψη μας και ότι η Fujifilm προσέχει πολύ την ποιότητα κατασκευής των φακών του συστήματος X, τότε περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πότε θα ανακοινωθεί ένας τέτοιος φακός.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!