Στις 16 Ιουνίου ανακοινώνεται ο νέος Fujifilm XF18-135mm

Πρόκειται για τον Fujifilm XF18-135mm F/3.5-5.6 R OIS WR, ένα νέο αδιάβροχο φακό, ιδανικό για την Fujifilm X-T1.

Ανάμεσα στα άλλα η ίδια πηγή ανέφερε στην FujiRumors ότι σύντομα θα ανακοινωθεί και η Fujifilm X30, ενώ επιβεβαιώνει τον ερχομό των Fujinon XF16mm f/1.4 και Fujinon XF120-400mm OIS.

Παράλληλα αναφορά γίνεται σε νέα αναβάθμιση Firmware για τις Fujifilm X100S, Fujifilm X-E2, Fujifilm X-Pro1 και Fujifilm X-T1.

Μείνετε συντονισμένοι στο pttl για ότι νεότερες πληροφορίες προκύψουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!