Αλυσίδα ξενοδοχείου πληρώνει ένα φωτογράφο πάνω από 10.000 $ για να ταξιδέψει για 2 εβδομάδες και να βγάλει φωτογραφίες!
Πως θα σας φαινόταν αν μία εταιρεία σας πλήρωνε 10.000 δολάρια, για δύο εβδομάδες, για να βγάλετε φωτογραφίες ταξιδεύοντας στις Η.Π.Α.
Σαφώς πολύ καλύτερα από την εταιρεία παραγωγής του Netflix που ψάχνει να κάνει τζαμπατζέ την δουλειά της.
Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Days Inn αναζητά ένα φωτογράφο στις Η.Π.Α. που θα κάνει ακριβώς αυτό.

Εκτός των 10.000 δολαρίων που προσφέρει στον φωτογράφο η εταιρεία θα τον φιλοξενήσει στα καταλύματα της και φυσικά θα καλύψει και τα έξοδα μετακίνησης και διατροφής.
Η θέση είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους των ΗΠΑ (και τους πολλούς αναγνώστες μας εκεί) που είναι 21 ετών και άνω.
Η διαδικασία υποβολής αίτησης απαιτεί από τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους να υποβάλουν μια πρωτότυπη «ηλιόλουστη φωτογραφία» και ένα κείμενο 300 λέξεων που περιγράφει το πρόγραμμα και εξηγώντας τι γιατί είναι η ιδανική επιλογή. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 1 Ιουνίου, ενώ ο υποψήφιος θα επιλεγεί με βάση τις φωτογραφικές του δεξιότητες και την ικανότητα αφήγησης.
Μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Η SanDisk παρουσιάζει το μικρότερο 1TB USB-C drive που μπορείτε να αφήνετε συνεχώς στο laptop

- To πιθανό foldable iPhone της Apple θα λύσει το πρόβλημα των under-display καμερών

- Ο φωτογράφος που προκάλεσε αντιδράσεις εναντίον του γιατί δήλωσε ότι οι επαγγελματίες σε γάμους πρέπει να τρώνε

- Το νέο trend με τις φωτογραφίες διαβατηρίου στη Νέα Υόρκη

- Η AgfaPhoto παρουσιάζει την Realishot C110 με hotshoe flash και 3x zoom

- Η Fujifilm άνοιξε νέα “House of Photography” στη Βαρκελώνη και το Πόρτο


















