Kinoshita Kistar 55mm f/1.2, νέος φακός για mirrorless μηχανές

Ο Kinoshita Kistar 55mm f/1.2 είναι μία μοντέρνα εκδοχή του δημοφιλούς φακού της δεκαετίας του ’70, Tomioka Kogaku Auto Tominon 55mm f/1.2 και προορίζεται για χρήση σε mirrorless μηχανές με την χρήση adapter (κανονικά έχει mount για Contax/Yashica μηχανές).

Ο Kinoshita Kistar 55mm f/1.2 αποτελείται από 7 οπτικά στοιχεία σε 6 groups και διάφραγμα 8 λεπίδων.

Μπορεί να εστιάσει από τα 50 εκατοστά και δέχεται φίλτρα 55mm.

Το μήκος του είναι 5.6 εκατοστά και η μέγιστη διάμετρος του 64.5 χιλιοστά και ζυγίζει μόλις 310 γραμμάρια.

Ο Kinoshita Kistar 55mm f/1.2 πωλείται στο ebay προς 1.300 ευρώ και θα είναι διαθέσιμος μέσα στον Οκτώβριο.

Kinoshita Kistar 55mm-1

Kinoshita Kistar 55mm-1-3

Kinoshita Kistar 55mm

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!