Αυτό το καπάκι για φακούς έχει ενσωματωμένο υγρόμετρο και θερμόμετρο

Ένας από τους χειρότερους εχθρούς του φωτογραφικού εξοπλισμού είναι η υγρασία, η οποία εν δυνάμη μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι ή να προκαλέσει πρόβλημα στη λειτουργία μίας κάμερας ή να βοηθήσει στην δημιουργία αποικίας μυκήτων στο εσωτερικό ενός φακού.

Μία λύση για να ελέγχουμε τα επίπεδα της υγρασίας στο χώρο που αποθηκεύουμε τον εξοπλισμό μας είναι το καπάκι για το πίσω μέρος του φακού, με ενσωματωμένο μετρητή υγρασίας και θερμόμετρο.

Ο μετρητής υγρασίας είναι αναλογικός που σημαίνει ότι λειτουργεί χωρίς την ανάγκη μπαταρίας.

Το όνομα του μοντέλου είναι UNX-8595 και προς το παρόν μπορεί κάποιος να το παραγγείλει online μόνο στην Ιαπωνία, στην τιμή των 1.980 Γιεν, περίπου 17 ευρώ.

Φυσικά υπάρχουν και άλλες λύσεις για προστασία από την υγρασία, όπως η χρήση των ειδικών τζελ για την υγρασία που βρίσκουμε και μέσα στη συσκευασία νέων προϊόντων ή οι ειδικοί θάλαμοι που υπάρχουν για φωτογραφικό εξοπλισμό που διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας στα σωστά επίπεδα.

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!