Μάθετε να ρυθμίζετε τα χρώματα, τις λεπτομέρειες και τις καμπύλες στο DxO Optics Pro 8

Η DxO Labs διοργανώνει δύο webinars για τη σωστή χρήση του λογισμικού επεξεργασίας εικόνας DxO Optics Pro 8.
Στα Webinar αυτά, ο επαγγελματίας φωτογράφος Hector Martine, θα σας δείξει πως να ρυθμίζετε την ισορροπία λευκού (white balance), τη ζωηρότητα (vibrancy) και τον κορεσμό (saturation) των χρωμάτων, την αντίθεση (contrast) και την οξύτητα (sharpness).
Τα δύο webinar θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 25 Ιουλίου και σε περίπτωση που θέλετε να τα παρακολουθήσετε πρέπει να εγγραφείτε:

  • για το webinar στις 18 Ιουλίου, 22:00-23:00, εδώ
  • για το webinar στις 25 Ιουλίου, 03:00-04:00, εδώ

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!