Αυτοί είναι οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας National Geographic Traveler 2013

Περίπου 15.500 φωτογράφοι από όλο τον κόσμο διαγωνίστηκαν για το μεγάλο βραβείο, ένα 10ήμερο ταξίδι στα νησιά Γκαλάπαγκος με το πλοίο National Geographic Endeavour.
Νικητής αναδείχτηκε ο Wagner Araujo από τη Βραζιλία, για την παραπάνω εικόνα του με τον τίτλο “Dig Me River”, στην οποία βλέπουμε κολυμβητές να ρίχνονται στη μάχη υδάτινου μαραθωνίου στον ποταμό Rio Negro.
Ο Araujo σχολίασε ότι φωτογράφισε την σκηνή από το ύψος του νερού και ο φακός του έγινε μούσκεμα, όμως δεν τον πείραξε, αφού κατάφερε να καταγράψει τους αθλητές, οι οποίοι ρίχτηκαν με τεράστια θέληση και ενέργεια στον ποταμό.

Δεύτερη θέση: Thunderstorm at False Kiva, Max Seigal
Δεύτερη θέση: Thunderstorm at False Kiva, Max Seigal
Τρίτη θέση: Say Cheese, Yanai Bonneh
Τρίτη θέση: Say Cheese, Yanai Bonneh

Μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές και διακριθέντες του διαγωνισμού εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!