Η επόμενη ταινία των Star Wars θα γυριστεί με φιλμ


Η επόμενη ταινία των Star Wars θα γυριστεί με φιλμ

About PhotoNews: PhotoNews is your trusted source for up-to-date news coverage and reporting. Όλα τα νέα για φωτογραφία, βίντεο και δημιουργία περιεχομένου! We provide reliable, well-researched news content to keep you informed and help you make better decisions. This content focuses on Η επόμενη ταινία των Star Wars θα γυριστεί με φιλμ and related topics.

Μετά την κατάργηση του κινηματογραφικού φιλμ από τη Fujifilm και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της Kodak, πολλοί νόμιζαν ότι δεν θα ξαναδούμε πολλές ταινίες να γυρίζονται με φιλμ.
Από ότι φαίνεται όμως υπάρχουν ακόμα αρκετοί σκηνοθέτες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού που λατρεύουν το φιλμ, αισθάνονται άνετα να το χρησιμοποιούν και δεν θέλουν ακόμα να μεταβούν στην ψηφιακή λήψη. Αν και ο πατέρας των Star Wars, George Lukas, είναι υπέρμαχος της χρήσης των νέων τεχνολογιών στον κινηματογράφο, φαίνεται ότι ο συνάδελφος του, JJ Abrams, θα γυρίσει το νέο επεισόδιο Episode VII, σε φιλμ Kodak 5219.
Ο JJ Abrams, σκηνοθέτης των ταινιών Star Trek και της ταινίας Mission Impossible III, τρέφει μία ιδιαίτερη αγάπη στο φιλμ και δεν σκοπεύει να το εγκαταλείψει ακόμα και εν έτη 2013.
Βέβαια για τους λάτρεις των Star Wars η επιλογή του να χρησιμοποιήσει φιλμ δεν σημαίνει τίποτα, όσον αφορά τα ειδικά εφέ και την ποιότητα της ταινίας. Άλλωστε και η πρόσφατη ταινία “Star Trek Into Darkness” γυρίστηκε σε φιλμ και στη συνέχεια μετατράπηκε σε 3D.

What can I find on PhotoNews?

PhotoNews offers comprehensive news coverage with regular updates, detailed analysis, and news-related content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our news content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose PhotoNews for news?

PhotoNews is committed to providing reliable, well-researched news content from experienced contributors and trusted sources.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

film

Πηγή:

imaging-resource
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.