Αναβάθμιση στο λογισμικό της Nikon V1

Νέα αναβάθμιση για το λογισμικό της Nikon V1 στην έκδοση 1.21.  Με την νέα αναβάθμιση λύνεται το πρόβλημα κατά το οποίο όταν κουμπωνόταν φακός πάνω στην μηχανή και αμέσως την ενεργοποιούσαμε το κάδρο (είτε μέσω οθόνης, είτε μέσω του ηλεκτρονικού οφθαλμοσκοπίου) φαινόταν να κουνιέται.
Μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!