Νέο Firmware για τις Nikon Z 6 και Nikon Z 7 με βελτίωση στο AF και την απόδοση της ανίχνευσης προσώπου/ματιών

Η Nikon διαθέτει νέο Firmware για τις mirrorless κάμερες της Nikon Z 6 και Nikon Z 7.
Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε το Firmware C 3.40.
- Προστέθηκε υποστήριξη για:
- – Προσαρμογείς μοντούρας FTZ II και
- – φακούς NIKKOR Z 24-120mm f/4 S.
- Είναι λιγότερο πιθανό να εμφανιστεί τρεμούλιασμα στην οθόνη κατά τη διάρκεια εγγραφής video όταν εγγράφεται πλάνο N-Log ή RAW σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής video HDMI σε χαμηλά επίπεδα φωτισμού.
- Βελτιώθηκε η απόδοση της ανίχνευσης ματιών για τις λειτουργίες AF αυτόμ. επιλογ. περιοχ. και AF ευρείας περιοχής (L).
- Αυξήθηκε ο ρυθμός ανανέωσης για το εμφανιζόμενο σημείο εστίασης κατά την ανίχνευση προσώπου/ματιών και την αυτόματη εστίαση παρακολούθησης θέματος.
- Βελτιώθηκαν η απόδοση της ανίχνευσης προσώπου/ματιών και η ορατότητα των θεμάτων στις φωτογραφίες που λαμβάνονται με χρήση προαιρετικής μονάδας φλας.
- Επιδιορθώθηκαν τα ακόλουθα ζητήματα:
- – Η φωτογραφική μηχανή μερικές φορές σταματούσε να αποκρίνεται όταν επιλεγόταν Αυτόματος για Ορισμός Picture Control στο ΜΕΝΟΥ ΛΗΨΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.
- – Η φωτογραφική μηχανή μερικές φορές υπερέβαινε την τιμή η οποία είχε επιλεχθεί για Ρυθμίσεις ευαισθησίας ISO > Μέγιστη ευαισθησία στο ΜΕΝΟΥ ΛΗΨΗΣ VIDEO.
Θα βρείτε τα Firmware:
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










