Νέο Firmware για την Olympus OM-D E-M5 Mark III

Η Olympus διαθέτει νέο Firmware, έκδοση 3.2, για την Olympus OM-D E-M5 Mark III.

Το νέο Firmware προσφέρει τις εξής αλλαγές – βελτιώσεις:

  • Δυνατότητα χρήσης focus stacking με τον φακό “M.ZUIKO DIGITAL ED 12-45mm F4.0 PRO”
  • Όταν έχει οριστεί το ηλεκτρονικό σκόπευτρο EVF Auto Switch, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο προβολής του εικονοσκοπίου όταν η οθόνη είναι ανοιχτή.
    OFF/Απενεργοποίηση: Απενεργοποιεί τον αισθητήρα ματιών. Πατήστε το κουμπί για εναλλαγή μεταξύ του EVF και της οθόνης.
    On1: Ο αισθητήρας ματιών λειτουργεί ανεξάρτητα από το αν η πίσω οθόνη είναι ανοιχτή ή κλειστή. Πατήστε το κουμπί για εναλλαγή μεταξύ του Live View της οθόνης / Super Control Panel.
    On2: Ο αισθητήρας ματιών δεν λειτουργεί όταν η οθόνη είναι ανοιχτή. Πατήστε το κουμπί για εναλλαγή μεταξύ του Live View της οθόνης Live View / Super Control Panel.
    Για λεπτομέρειες, δείτε τα παρακάτω.

Αναβαθμίστε την κάμερα σας με τις οδηγίες και το λογισμικό της Olympus που θα βρείτε εδώ.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για οποιαδήποτε αναβάθμιση Firmware εδώ.

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!