Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της επερχόμενης Panasonic Lumix GF7

Η νέα μηχανή (φωτογραφία της οποία δημοσίευσε η Digicame-info) θα έχει τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά:
– ανάλυση 16 megapixels
– ISO 200-25.600
– οθόνη ανάλυσης 1.040.000 dots, με δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών
– χωρίς οφθαλμοσκόπιο
– χωρίς εγγραφή 4K video
– στο κιτ θα δίνεται ο φακός 12-32mm

Φυσικά απορία προκαλεί η έλλειψη οφθαλμοσκοπίου και 4K video σε μία εποχή που οι περισσότερες εταιρείες τα προσθέτουν στα εξελιγμένα μοντέλα τους. Μένει να δούμε αν τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!