Η νέα ψηφιακή άδεια ΤΑΞΙ εντάχθηκε στο myPhoto – Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων

Η διαδικασία έκδοσης ειδικής άδειας για οδηγούς ΤΑΞΙ περνά πλέον στο gov.gr.
Η ψηφιοποίηση συνεχίζεται και αφορά πλέον και τους επαγγελματίες οδηγούς ΤΑΞΙ. Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε τη λειτουργία της νέας ψηφιακής υπηρεσίας για την «Έκδοση ψηφιακής ειδικής άδειας οδήγησης επιβατικών δημόσιας χρήσης (ΕΔΧ) οχημάτων» μέσω του gov.gr, με τους φωτογράφους να παίζουν και πάλι σημαντικό ρόλο στη διαδικασία.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, η νέα ψηφιακή ειδική άδεια έχει πλέον προστεθεί στις υπηρεσίες του myPhoto, επιτρέποντας στους επαγγελματίες του χώρου να εξυπηρετούν και τους οδηγούς ΤΑΞΙ για τη λήψη και αποστολή των απαιτούμενων φωτογραφιών.
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
Ανακοίνωση προς τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων
Ενημερώνουμε τα μέλη μας οτι τέθηκε σε λειτουργία η νέα ψηφιακή υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την «Έκδοση ψηφιακής ειδικής άδειας οδήγησης επιβατικών δημόσιας χρήσης (ΕΔΧ) οχημάτων», μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr.
Οι οδηγοί ΕΔΧ οχημάτων (ΤΑΞΙ) οφείλουν να εκδώσουν τη νέα ψηφιακή ειδική άδεια εντός έξι (6) μηνών, ακολουθώντας τις οδηγίες στην ιστοσελίδα https://taxi.services.gov.gr.
Η νέα ψηφιακή ειδική άδεια ΤΑΞΙ προστέθηκε πλέον στις υπηρεσίες του συστήματος myPhoto, ώστε οι επαγγελματίες φωτογράφοι να μπορούν να εξυπηρετούν τους οδηγούς για τη λήψη και αποστολή των απαιτούμενων φωτογραφιών.
Η ένταξη της ειδικής άδειας ΤΑΞΙ στο myPhoto επιβεβαιώνει τη διαρκή επέκταση της πλατφόρμας και τη σημασία των επαγγελματιών φωτογράφων στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα. Για τα φωτογραφεία, αυτή η εξέλιξη ανοίγει νέες ευκαιρίες παροχής υπηρεσιών σε επαγγελματίες οδηγούς που υποχρεούνται να ανανεώσουν την άδειά τους μέσα στους επόμενους μήνες.
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










