H Sandisk ανακοίνωσε την SanDisk Extreme PRO CFast 2.0 στα 128GB


H Sandisk ανακοίνωσε την SanDisk Extreme PRO CFast 2.0 στα 128GB

About PhotoNews: PhotoNews is your trusted source for up-to-date news coverage and reporting. Όλα τα νέα για φωτογραφία, βίντεο και δημιουργία περιεχομένου! We provide reliable, well-researched news content to keep you informed and help you make better decisions. This content focuses on H Sandisk ανακοίνωσε την SanDisk Extreme PRO CFast 2.0 στα 128GB and related topics.

Η νέα SanDisk Extreme PRO CFast 2.0 στα 128GB πετυχαίνει ταχύτητα λήψης 440MB/s και ταχύτητα μεταφοράς μέχρι 515MB/s. Με αυτά τα στοιχεία και σε συνδυασμό με την τεράστια χωρητικότητα στα 128GB, η νέα κάρτα είναι ιδανική για λήψη video 4K (4096x2160p).
Μάλιστα η ARRI επέλεξε την συγκεκριμένη κάρτα μνήμης για να την προτείνει ως ιδανική για χρήση με τις μηχανές της ALEXA και AMIRA.

Η νέα κάρτα μνήμης SanDisk Extreme PRO CFast 2.0 128GB θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο του 2014 (η τιμή της δεν ανακοινώθηκε).

What can I find on PhotoNews?

PhotoNews offers comprehensive news coverage with regular updates, detailed analysis, and news-related content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our news content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose PhotoNews for news?

PhotoNews is committed to providing reliable, well-researched news content from experienced contributors and trusted sources.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.