Η Sigma ετοιμάζει press event στις 19 Αυγούστου: Έρχονται 3 νέοι φακοί

Ημερομηνία-κλειδί για τους φίλους της φωτογραφίας η 19η Αυγούστου, καθώς η Sigma ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει νέο press event για την ανακοίνωση τριών νέων φακών.
Σύμφωνα με τις τελευταίες και αξιόπιστες διαρροές από το SonyAlphaRumors, η Sigma θα παρουσιάσει επίσημα:
- Sigma 200mm f/2 DG DN Sports για full-frame κάμερες Sony E και Leica L mount
- Sigma 35mm f/1.2 DG DN ART II για full-frame κάμερες Sony E και Leica L mount
- Sigma 12mm f/1.4 DC DN Contemporary για APS-C mirrorless κάμερες με mount Sony E, Leica L, Nikon Z, Fujifilm X και Canon RF
Ο 12mm f/1.4 DC DN θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στην αγορά των APS-C φακών, προσφέροντας εξαιρετική φωτεινότητα και υπερευρυγώνια κάλυψη (περίπου 18mm σε full-frame ισοδυναμία), ιδανική για τοπία, αρχιτεκτονική, νυχτερινή λήψη και δημιουργική κινηματογράφιση.
Ο 35mm f/1.2 ART II, ανανεωμένος σε σχέση με τον ήδη επιτυχημένο πρώτο φακό της σειράς, αναμένεται να προσφέρει βελτιωμένο autofocus και μικρότερο βάρος, ενώ o 200mm f/2 Sports φαίνεται να απευθύνεται σε απαιτητικούς επαγγελματίες, με εξαιρετική φωτεινότητα και εστιακή απόσταση ιδανική για σπορ και άγρια φύση.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Sigma έχει στα σκαριά και έναν μοναδικό travel zoom φακό για full-frame, καθώς και έναν ακόμα υπερφωτεινό prime, οι οποίοι θα παρουσιαστούν λίγο αργότερα.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον το event της 19ης Αυγούστου για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










