Αναβάθμιση Firmware για τις μηχανές της σειράς Sony A7

To νέο Firmware για τις Sony A7, Sony A7R, Sony A7S, Sony A7 II και Sony A7R II, έκδοση 3.10, προσφέρει τις εξής αλλαγές-βελτιώσεις:
– υποστηρίζονται οι νέοι φακοί
– υποστηρίζεται η λειτουργία της αυτόματης εστίασης ανίχνευσης φάσης (μόνο για τις Sony A7R II, Sony A7 II)
– το όνομα κάθε φακού καταγράφεται σωστά στα EXIF στοιχεία (μόνο για τις Sony A7, Sony A7S και Sony A7 II)
– το σύστημα αυτόματης εστίασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη λήψη video με τον φακό 85mm f/1.4 SEL85F14GM.

Θα βρείτε το νέο Firmware
– για τη Sony A7 εδώ
– για τη Sony A7R εδώ
– για τη Sony A7S εδώ
– για τη Sony A7 II εδώ
– για τη Sony A7R II εδώ

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!