Τα πάντα για τις κατασκοπευτικές κάμερες της CIA!

Η Jonna Mendez, πρώην Chief of Disguise (αρχηγός μεταμφίεσης) στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, την γνωστή CIA, αποκαλύπτει τα φωτογραφικά μυστικά των κατασκόπων.

Από φωτογραφικά περιστέρια μέχρι μικροκάμερες, η CIA χρησιμοποιούσε ότι μπορεί να σκεφτεί κανείς για να αποκομήσει στοιχεία από τους αντιπάλους των Η.Π.Α. και ειδικά κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, ενάντια στην Ε.Σ.Σ.Δ.

Κάμερες σε σουτιέν, στυλό και άλλα σημεία που μπορεί να μην μπορούσε να φανταστεί κάποιος ότι έχει μία κάμερα πάνω του.

Η Mendez τονίζει την σημασία της φωτογραφίας στην λήψη πληροφοριών.

Δες την εβδομαδιαία μας φωτογραφική εκπομπή Angle of View στο YouTube ή άκουσε την ως Podcast σε Spotify, Google ή Apple!

Πριν φύγετε δείτε

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!