Η Tamron ανακοινωσε την ανάπτυξη του νέου Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD
Η Tamron ανακοίνωσε σήμερα την ανάπτυξη ενός νέου φακού, του Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD (Model A067).
Όπως γίνεται συνήθως από την Tamron ο φακός θα είναι διαθέσιμος αρχικά για Sony κάμερες.
Η εταιρεία γράφει ότι ο νέος 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD (Μοντέλο A067) δημιουργεί μια εντελώς νέα κατηγορία για ζουμ φακούς. Με αναλογία ζουμ 8x που ξεκινά από τα 50mm («τυπική» εστιακή απόσταση για Full Frame κάμερες ), αυτός ο νέος υπερ-τηλεφακός zoom για κάμερες Sony E-mount έχει το ίδιο μέγεθος φακούς με τους zoom φακούς στα 100-400mm, αλλά προσφέρει ευρύτερη γωνία θέασης στο ευρυγώνιο άκρο, για ευελιξία.
Ο νέος 50-400 mm F4.5-6.3 έχει μήκος μόλις 183,4 χιλιοστά και βάρος 1.155 γραμμάρια.
Είναι εξοπλισμένος με το μηχανισμό γραμμικής εστίασης κινητήρα VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) της TAMRON που προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και απόκριση, καθώς και τον μηχανισμό σταθεροποίησης εικόνας VC (αντιστάθμιση δόνησης) της TAMRON.
Ο φακός έχει ελάχιστη απόσταση εστίασης τα 25 εκατοστά στα 50mm. Το μέγεθος του φίλτρου είναι 67mm, το ίδιο με τους περισσότερους άλλους φακούς TAMRON, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση όταν χρησιμοποιείτε πολλούς φακούς μαζί, ενώ έχει βάση τριπόδου, τύπου Arca-Swiss.
H Tamron λέει ότι ο φακός διαθέτει εργονομικά χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν άνετη λήψη, όπως η υιοθέτηση ενός νέου σχεδιασμού φακού με βελτιωμένη υφή και λειτουργικότητα και μια θύρα σύνδεσης για το λογισμικό TAMRON Lens Utility. Επιπλέον, για τον 50-400mm F4.5-6.3, το TAMRON Lens Utility προσφέρει την νέα λειτουργία “Focus Limiter”.
Το σώμα του φακού είναι ανθεκτικό σε υγρασία, έχει επίστρωση fluorine για αντοχή σε γρατσουνιές και βρωμιά και έχει και διακόπτη κλειδώματος του ζουμ, διακόπτη για την λειτουργία του σταθεροποιητή και διακόπτη για Custom λειτουργίες.
Τέλος είναι συμβατός με τις λειτουργίες Fast Hybrid AF και Eye AF των καμερών της Sony.
Μένει να δούμε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα και σε ποια τιμή.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Αποβολή του Ασημένιου Βραβείου Birds in Flight στον BPOTY 2025! Διαβάστε την ανακοίνωση!

- iPhone 18: Με 24MP selfie κάμερες σε όλα τα μοντέλα

- Samsung Galaxy S26 Ultra: Αναλυτικά οι φήμες για τις κάμερες της νέας ναυαρχίδας για το 2026

- Το Tianwen 1 της Κίνας καταγράφει τον διαστρικό κομήτη 3I/ATLAS από την τροχιά του Άρη

- Το Τέλος της Υπηρεσίας LUMIX PRO στην Ευρώπη: Τι Σημαίνει για τους Επαγγελματίες Δημιουργούς

- Η Nikon πουλάει πολλές κάμερες και φακούς — αλλά συνεχίζει να χάνει χρήματα



















