Techart: Ήρθε ο νέος αντάπτορας LM-EA9 II Leica M to Sony E με υποστήριξη αυτόματης εστίασης!

Η Techart ανακοίνωσε τον νέο αντάπτορα LM-EA9 II Leica M to Sony E, που επιτρέπει τη χρήση Leica φακών σε μηχανές Sony διατηρώντας την αυτόματη εστίαση.
Ο νέος αντάπτορας LM-EA9 II της εταιρίας είναι ανθεκτικότερος, λεπτότερος και διαθέτει 4 κινητήρες για πιο αθόρυβη λειτουργία. Υποστηρίζει όλες τις σύγχρονες Sony κάμερες διατηρώντας τη συνεχή αυτόματη εστίαση στους προσαρμοζόμενους φακούς Leica M. Με λίγα λόγια, δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής Leica M φακών (οι οποίοι παραδοσιακά είναι χειροκίνητοι) σε Sony σώματα.
Μια από τις βελτιώσεις του νέου αντάπτορα LM-EA9 Mark II έχει να κάνει με την αντοχή καθότι είναι πιο συμπαγής και αντέχει μεγαλύτερο βάρος. Μιλάμε για μια αύξηση μεταξύ 30 και 50%. Η Techart λέει ότι έχει επίσης μεγαλύτερη ακαμψία για σταθερότερη απόδοση (χωρίς μικροκινήσεις). Σύμφωνα με την εταιρία, το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μειώνει τις εσωτερικές αντανακλάσεις ενώ προστέθηκε η συμβατότητα με τέσσερις ακόμη Sony κάμερες: a7R V, a7C II, a7CR και a9 III. Η Techart λέει ότι υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες των καμερών όσο αφορά την αυτόματη εστίαση AF-S, AF-C (ανίχνευση ματιών, ανθρώπων, οχημάτων κλπ).

Ο αντάπτορας υποστηρίζει επίσης Sony κάμερες με σταθεροποίηση εικόνας 3 αξόνων, και βασίζεται στο σύστημα εστίασης phase detection AF των Sony καμερών, για να μετατρέψει τους χειροκίνητους φακούς σε φακούς αυτόματης εστίασης. Ένα ακόμη πολύ ευχάριστο χαρακτηριστικό είναι ότι θα μπορείτε να τοποθετείτε πρόσθετους αντάπτορες πάνω στον LM-EA9 Mark II (όπως για παράδειγμα έναν Canon EF to Leica M), για να έχετε αυτόματη εστίαση με φακούς από όλα τα συστήματα.
Ο νέος αντάπτορας Techart LM-EA9 Mark II είναι διαθέσιμος στην τιμή των 399 δολαρίων. Θα τον βρείτε εδώ.
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










