Αυτό το TimeLapse έχει γίνει αποκλειστικά με smartphone και είναι υπέροχο!

Είναι μεγάλη η διαμάχη εδώ και μερικά χρόνια για το πόσο καλές είναι οι κάμερες των smartphones και πόσο μπορούν να φέρουν εις πέρας διάφορα φωτογραφικά project.

Ο Morten Rustad δημιούργησε ένα Time Lapse χρησιμοποιώντας μόνο το smartphone του.

Ταξιδεύοντας στην Δυτική Νορβηγία, πούσαρε το smartphone του στα όρια.

Το smartphone που χρησιμοποίησε ήταν ένα Huawei P30 Pro αν και όπως λέει ο Morten, το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε με οποιοδήποτε smartphone του επιπέδου του. Εκτός αυτού χρησιμοποίησε ένα ιντερβαλόμετρο, ένα Syrp motion controller και ένα ND φίλτρο και όλες οι λήψεις έγιναν σε RAW αρχείο.

Μπορείτε να δείτε και το αναλυτικό του βίντεο για το πως δημιούργησε το Time Lapse!

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!