vivo X300 Ultra: Το πρώτο smartphone με δύο κάμερες 200MP και τηλεφακό στα 85mm

Η vivo φαίνεται να συνεχίζει δυναμικά την πορεία που χάραξε με το X300 Pro και τον αποκλειστικό Samsung ISOCELL HPB «Thanos» στα 200MP, όπως είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο άρθρο μας.
Τώρα, με το X300 Ultra, οι φήμες θέλουν την εταιρεία να ανεβάζει κι άλλο τον πήχη, ετοιμάζοντας το πρώτο smartphone παγκοσμίως που θα διαθέτει δύο κάμερες 200MP.
Σύστημα καμερών
Στο πίσω μέρος του X300 Ultra συναντάμε:
- Κύρια κάμερα 200MP
- Periscope τηλεφακό 200MP με αισθητήρα 1/1.4″ (πιθανότατα ο ISOCELL HPB που γνωρίσαμε στο Pro), εστιακή απόσταση 85mm
- Κάμερα ultrawide 50MP
Το οπτικό σύστημα υποστηρίζεται από την ZEISS T* επίστρωση, ενώ η vivo ενσωματώνει τόσο το δικό της video chip όσο και το imaging chip, με στόχο ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα σε φωτογραφία και βίντεο.
Selfie και επιδόσεις
Μπροστά βρίσκουμε ξανά κάμερα 50MP με autofocus και γωνία θέασης 92 μοιρών, ίδια με τα X300 και X300 Pro. Στο εσωτερικό, το X300 Ultra αναμένεται να εξοπλιστεί με τον νέο Snapdragon διάδοχο του 8 Elite, εξασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις.
Από το X300 Pro στο X300 Ultra
Όπως είχαμε επισημάνει στο άρθρο μας για το X300 Pro, η vivo έκανε ήδη ένα σημαντικό βήμα με την εισαγωγή του πρώτου τηλεφακού 200MP με προσαρμοσμένο αισθητήρα Samsung και τεχνολογίες όπως APO και CIPA 5.5. Το X300 Ultra έρχεται ως φυσική συνέχεια, φέρνοντας την ίδια λογική και στην κύρια κάμερα, για να δημιουργήσει ένα σύστημα εικόνας που ξεπερνά οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι σήμερα σε smartphone.
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










