Μήνυση “μαμούθ” εναντίον της γνωστής εταιρείας ζαχαροπλαστικής Hershey!

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατέθεσε μήνυση εναντίον της Hershey, κατηγορώντας τη για παραπλάνηση.
Αν δεν τις έχετε δοκιμάσει, τότε σίγουρα θα έχετε κάπου δει τις γνωστές σοκολάτες Reese’s της Hershey στα περίπτερα ή στα Σούπερ μάρκετ. Η Hershey είναι μία από τις μεγαλύτερες σοκολαβιομηχανίες στον κόσμο και εκτός των άλλων παράγει έτοιμα/συσκευασμένα προϊόντα όπως μπισκότα, κέικ και σοκολάτες. Μία γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ με όνομα Cynthia Kelly, μήνυσε την Hershey για παραπλάνηση. Η Kelly ισχυρίζεται ότι η συσκευασία της σοκολάτας Reese είναι παραπλανητική καθότι δεν ταιριάζει με το περιεχόμενο και ζητά μάλιστα αποζημίωση 5 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με την Kelly ενώ η φωτογραφία της συσκευασίας “Reese’s peanut butter pumpkin” δείχνει μία κολοκύθα, η σοκολάτα στην πραγματικότητα δεν έχει καθόλου το σχήμα κολοκύθας και μοιάζει με ένα αυγό!

Η αγωγή μεταξύ άλλων αναφέρει το εξής:
Το προϊόν “Reese’s Peanut Butter Pumpkins” που αγόρασε η Ενάγων δεν περιείχε κανένα από τα καλλιτεχνικά σκαλίσματα του στόματος ή των ματιών όπως απεικονίζονται στη φωτογραφία της συσκευασίας.
Στη μήνυση αναφέρονται και άλλα προϊόντα Reese ως παραπλανητικά όπως το “peanut butter football”, “peanut butter bats” και άλλα. Το πρόβλημα είναι το ίδιο, ότι η σοκολάτα δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες που δείχνουν οι συσκευασίες. Δείτε τα παρακάτω παραδείγματα:


Η αγωγή συνοψίζει ότι η Hershey παριστάνει ψευδώς σε πολλά προϊόντα Reese’s Peanut Butter ότι περιέχουν σκαλισμένα καλλιτεχνικά σχέδια ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν τέτοια σκαλίσματα στα προϊόντα. Η ομαδική αγωγή αναμένεται μάλιστα να καλύψει όλους τους καταναλωτές στην Πολιτεία της Φλόριντα που αγόρασαν ένα από τα συγκεκριμένα προϊόντα. Η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.
Έχετε αγοράσει εσείς κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Αν ναι, τι γνώμη έχετε περί παραπλάνησης;
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










