Νέος Yongnuo AF 35mm F2 για Sony Full Frame κάμερες!

Η κινεζική Yongnuo ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου φακού αυτόματης εστίασης στα 35mm με F2, για Full Frame κάμερες Sony.

O νέος φακός είναι κατασκευασμένος από 9 οπτικά στοιχεία σε 8 ομάδες, συμπεριλαμβανομένου ενός στοιχείου low-dispersion και ενός ασφαιρικού στοιχείου. Επιπλέον φακός διαθέτει nano-multilayer coating.

O Yongnuo AF 35mm F2 διαθέτει διάφραγμα επτά λεπίδων και έχει ελάχιστη απόσταση εστίασης 35cm εκατοστά.

Το σύστημα αυτόματης εστίασης έχει τεχνολογία ψηφιακού stepping motor (DSM), ενώ ο φακός έχει και ενσωματωμένη θύρα USB-C θα επιτρέπει ενημερώσεις Firmware.

Το βάρος του είναι 295 γραμμάρια, έχει μήκος 7.2 εκατοστά και διάμετρο 67 χιλιοστά, ενώ δέχεται φίλτρα των 52mm.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Ο νέος φακός αναμένεται να είναι διαθέσιμος στο κατάστημα της εταιρείας στην Amazon. Η τιμή του αναμένεται να είναι κοντά στα 100 δολάρια.

MountE Mount
ΚάμερεςFull Frame
Γωνία κάδρου61.3°
Κατασκευή9 στοιχεία /8 ομάδες
Λεπίδες διαφράγματος7
Ελάχιστο διάφραγμαF/16
Ελάχιστη απόσταση εστίασης35 εκατοστά
Μέγιστη μεγέθυνση0.13×
Σύστημα εστίασηςDigital Stepping Motor
Διάμετρος φίλτρου52mm
Μέγιστη διάμετρος, μήκος φ67×72 χιλιοστά
Βάρος295 γραμμάρια

Πριν φύγετε δείτε

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!