Yongnuo: Έρχονται οι νέοι φακοί 23mm F1.4, 33mm F1.4 και 56mm F1.4 για Fujifilm X!
Η Yongnuo, πρόκειται να λανσάρει μέσα στο 2023 τους 3 νέους φακούς 23mm F1.4, 33mm F1.4 και 56mm F1.4, για συστήματα Fujifilm X.
Αυτές τις μέρες, διέρρευσε στη γνωστή κινέζικη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo, ένας νέος third-party φακός αυτόματης εστίασης 33mm f/1.4, για συστήματα Fujifilm X. Πρόκειται για την παρακάτω εικόνα:

Το μόνο που διέρρευσε ήταν η εικόνα αυτή. Σύμφωνα όμως με νέες πληροφορίες, πρόκειται για έναν νέο φακό αυτόματης εστίασης από την Yongnuo, για συστήματα Fujifilm X. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η εταιρία ετοιμάζεται μέσα στο 2023 να λανσάρει συνολικά 3 νέους φακούς αυτόματης εστίασης για Fujifilm X κάμερες και θα είναι οι εξής: Yongnuo 23mm F1.4, Yongnuo 33mm F1.4 και Yongnuo 56mmF1.4. Από ότι φαίνεται, έχει αρχίσει να αυξάνεται πολύ ο ανταγωνισμός third-party κατασκευαστών για τα συγκεκριμένα συστήματα. Εταιρίες όπως η Viltrox, η Tokina, η Sigma και η Tamron, προσφέρουν εδώ και αρκετό καιρό επιλογές φακών με αυτόματη εστίαση για τους χρήστες συστημάτων Fujifilm X. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τους 3 νέους φακούς της Yongnuo το επόμενο διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι στο pttl.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Αποβολή του Ασημένιου Βραβείου Birds in Flight στον BPOTY 2025! Διαβάστε την ανακοίνωση!

- iPhone 18: Με 24MP selfie κάμερες σε όλα τα μοντέλα

- Samsung Galaxy S26 Ultra: Αναλυτικά οι φήμες για τις κάμερες της νέας ναυαρχίδας για το 2026

- Το Tianwen 1 της Κίνας καταγράφει τον διαστρικό κομήτη 3I/ATLAS από την τροχιά του Άρη

- Το Τέλος της Υπηρεσίας LUMIX PRO στην Ευρώπη: Τι Σημαίνει για τους Επαγγελματίες Δημιουργούς

- Η Nikon πουλάει πολλές κάμερες και φακούς — αλλά συνεχίζει να χάνει χρήματα


















