Νέο Canon 5D Mark III Firmware 1.1.2!

Αλλαγές με το νέο firmware:

1. Υποστήριξη για το νέο GPS receiver, GP-E2.

2. Διορθώνει το φαινόμενο κατά το οποίο η λειτουργία της μηχανής σταματάει στην μία λήψη όταν τραβάμε σε  High Dynamic Range (HDR) mode.

3. Διορθώνει το φαινόμενο κατά το οποίο η ημερομηνία και ώρα λήψης στα EXIF data της εικόνας δείχνει μεταγενέστερη ώρα από την πραγματική ώρα λήψης.

4. Διορθώνει την time zone των Samoa Islands.

5. Διορθώνει λάθη στο μενού στην Φινλανδική γλώσσα.

Η Firmware Version 1.1.2 είναι για τις μηχανές με version 1.0.7.

Μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ!

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
Back to top button
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!