Affinity Photo, νέος ανταγωνιστής για το Adobe Photoshop


Affinity Photo, νέος ανταγωνιστής για το Adobe Photoshop

Το Affinity Photo κοστίζει πολύ λιγότερο από το Adobe Photoshop, μόλις 50 ευρώ και σύμφωνα με την εταιρεία δημιουργίας του είναι πολύ πιο γρήγορο.

To Affinity Photo μοιάζει πάρα πολύ με το Adobe Photoshop και προσφέρει τα περισσότερα από τα εργαλεία και την πλειοψηφία των επιλογών του μεγάλου ανταγωνιστή του, όπως χρήση Layers και Adjustment Layers. Στην φαρέτρα του έχει και μερικά εργαλεία που βλέπουμε για πρώτη φορά όπως το Transparency Tool, Frequency Separation εργαλείο και το Vector Brush.

Προς το παρόν το Affinity Photo μπορείτε να το δοκιμάσετε κατεβάζοντας την δωρεάν δοκιμαστική του beta έκδοση από εδώ.
Η εταιρεία ακόμα δεν έχει θέσει προς διάθεση για αγορά το Affinity Photo, κάτι που αναμένεται να γίνει αργότερα.

Η Serif έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε το Affinity Photo και για λειτουργικό Windows.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Affinity Photo

Πηγή:

Serif
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Για αγορα υπαρχει το affinity designer, οχι το photo.Δεν πρεπει να εχει ανακοινωθει ακομα.Απλα δωσανε την δοκιμαστικη εκδοση (beta) δωρεαν.Συγνωμη αν λεω κατι λαθος αλλα δεν βλεπω καππου στο app store το affinity photo.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!