Το φθινόπωρο ο νέος Canon EF 200-400mm f/4L IS 1.4x

Canon EF 200-400mm f/4 L IS 1.4xO αναμενόμενος φακός της Canon, Canon EF 200-400mm f/4L IS 1.4x, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, παρόλο που πρωτότυπο του φακού χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και παρουσιάστηκε στο EOS Experience Roadshow τον Ιανουάριο, στη Σιγκαπούρη.  Νέες πληροφορίες από την ιστοσελίδα Canon Watch αναφέρουν ότι ο φακός, ο οποίος θα έχει ενσωματωμένο τηλε-μετατροπέα 1.4x, θα παρουσιαστεί επίσημα το φθινόπωρο.

Μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο του νέου φακού της Canon στο παρακάτω video:

via canonwatch

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!