Grip για τη Sony RX1 και τη Fujifilm X100s από ξύλο


Grip για τη Sony RX1 και τη Fujifilm X100s από ξύλο

JB Wood Grip 1Η JB Camera Designs σχεδιάζει εδώ και αρκετό καιρό Grips για φωτογραφικές μηχανές.  Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε νέα grip, φτιαγμένα από ξύλο, για τη Sony RX1 και τη Fujifilm X100s.  Με φινίρισμα στο χέρι και ειδικό υλικό για να προστατεύεται η ξύλινη επιφάνεια τα νέα Grip δίνουν μία ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνιση των δύο μηχανών.  Εκτός αυτού τα Grip προεξέχουν ελάχιστα από το σώμα των μηχανών, έτσι ώστε να τις προστατεύουν από χτυπήματα.   Η προσαρμογή τους στη κάθε μηχανή γίνεται στην υποδοχή του τριπόδου, ενώ υπάρχει και πρόσβαση στο μέρος που μπαίνει η μπαταρία και η κάρτα μνήμης.

Τα ξύλινα Grip κατασκευάζονται στις Η.Π.Α. και πωλούνται στην Amazon (Sony RX1 εδώ και Fujifilm X100s εδώ), προς περίπου 80$.

JB Wood Grip 2 JB Wood Grip 3 JB Wood Grip 4 JB Wood Grip 5 JB Wood Grip
via thephoblographer

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Fujifilm X100s Sony RX1
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!