Canon vs Nikon σε crash test με νικήτρια την….


Canon vs Nikon σε crash test με νικήτρια την….

Canon vs NikonΗ ασφαλιστική εταιρεία SquareTrade και το online κατάστημα πώλησης φωτογραφικού εξοπλισμού B&H Photo Video αποφάσισαν να κάνουν ένα crash test για να δουν ποια από τις Canon EOS 700D και Nikon D5200 σπάει πιο δύσκολα.  Τοποθέτησαν τις δύο μηχανές σε ένα στύλο με δύο ειδικές ράμπες έξω από το κατάστημα B&H Photo Video στη Νέα Υόρκη και τις άφησαν να πέσουν πάνω, στο βρεγμένο από τη βροχή, πεζοδρόμιο.

Το αποτέλεσμα ήταν και οι δύο μηχανές να χάσουν τον φακό τους, αφού η πλαστική μοντούρα των φακών δεν άντεξε και έσπασε.  Αρχικά η Nikon φάνηκε να λειτουργεί κανονικά σε αντίθεση με την Canon, η οποία χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να συνέλθει.  Τελικά και οι δύο μηχανές φαίνεται να επιβίωσαν της πτώσης και λειτούργησαν κανονικά με τη προσθήκη δύο νέων φακών.  Παρόλα αυτά η τελική ετυμηγορία του τεστ έβγαλε νικήτρια τη Canon EOS 700D και αυτό γιατί είχε λιγότερα σημάδια από την πτώση.

Εσείς τι νομίζετε;  Μήπως κανονικά θα έπρεπε, αφού και οι δύο μηχανές λειτουργούσαν μετά την πτώση, να βγει ισοπαλία το αποτέλεσμα;

via thephoblographer

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!