Το Facebook προκαλεί την οργή των επαγγελματιών φωτογράφων γάμων


Το Facebook προκαλεί την οργή των επαγγελματιών φωτογράφων γάμων

Αυτή τη φορά η ιστοσελίδα Facebook φαίνεται ότι έκανε μία μικρή γκάφα, γκάφα που συγκεντρώνει τα αρνητικά σχόλια των επαγγελματιών φωτογράφων γάμων.

Το νέο video της Facebook, με τον τίτλο “Remembering the big day is easier with friends” (αναπολώντας της μεγάλη ημέρα είναι πιο εύκολο με φίλους), κλείνει με την ερώτηση “Why have one photographer when you can have a hundred?” (γιατί να έχεις ένα φωτογράφο, όταν μπορείς να έχεις εκατό;).
Το video είναι στην ουσία ένα slide show φωτογραφιών από ένα γάμο, οι οποίες υποτίθεται έχουν τραβηχτεί από τους φίλους ενός ζευγαριού που παντρεύτηκε.
Πολλοί επαγγελματίες φωτογράφοι γάμου έχουν δηλώσει την δυσαρέσκεια τους σχετικά με το video λέγοντας ότι στην ουσία δημιουργεί εσφαλμένη εντύπωση για τους εν δυνάμει πελάτες τους, αφού μερικές φωτογραφίες στο video είναι αρκετά καλές για να έχουν γίνει από ερασιτέχνες, ενώ η φράση με την οποία κλείνει θεωρούν ότι προτρέπει στην μη πρόσληψη επαγγελματία φωτογράφου.
Μάλιστα οι αντιδράσεις οδήγησαν και σε video απάντηση από φωτογράφο. Δείτε τα δύο video και πείτε μας τη γνώμη σας. Πολύ φασαρία για το τίποτα ή έχουν δίκιο οι επαγγελματίες φωτογράφοι γάμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Facebook Wedding Photography

Πηγή:

Fstoppers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Αν θες να έχεις φωτογράφους κάποιους χωρίς γνώσεις φωτογραφιας για μια τόσο σημαντική μερα της ζωής σου και να σε τραβάνε κυρίως απο το κινητο, τοτε πιστεύω εισαι αξιος της τσιγκουνιάς σου. Οι φωτογράφοι καλα έκαναν και διαμαρτυρηθήκαν αλλα αν ο αλλος θέλει να την βγαλει τζαπα τοτε θα έχει φωτο για fb και όχι για ψηφιακό αλμπουμ

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!