Η Leica T έχει κλεμμένο λειτουργικό σύστημα λέει η appcam;


Η Leica T έχει κλεμμένο λειτουργικό σύστημα λέει η appcam;

H εταιρεία λέγεται appcam και είναι η δημιουργός του λειτουργικού συστήματος για φωτογραφικές μηχανές Appcam.

Οι άνθρωποι της εταιρείας πρόσφατα πήραν στα χέρια τους μία Leica T για να διαπιστώσουν όπως λένε ότι το λειτουργικό της σύστημα μοιάζει πάρα πολύ με το δικό τους, με την μόνη διαφορά ότι η αλλαγή των τιμών γίνεται με αφή, ενώ στο δικό τους με την χρήση κουμπιών.

Μάλιστα στην σαρκαστική ανακοίνωση της appcam γίνεται αναφορά στην παρουσίαση του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας στον Product Manager της Leica, Stefan Daniel, πριν περίπου 2.5 χρόνια. Μάλιστα ο κ.Stefan είχε ζητήσει να χρησιμοποιήσει το λειτουργικό μέσω Η/Υ για λίγες ημέρες, για να το απορρίψει αργότερα.

Σε ερωτήσεις της εταιρείας προς την Leica σχετικά με το θέμα, το νομικό τμήμα της Leica ανέφερε ότι προφανώς πρόκειται για μία παράλληλη ανάπτυξη από τις δύο εταιρείες και ότι οποιαδήποτε αμφιβολία εκφραστεί από την appcam δημοσίως μπορεί να οδηγήσει σε νομικό πόλεμο από την Leica.

Για αυτό τον λόγο η appcam στην ανακοίνωση της καταλήγει σε δύο σημαντικά συμπεράσματα:
1. η ομοιότητα του συστήματος της Leica Τ με το AppCam system είναι τυχαία.
2. Ο Έλβις (Πρίσλεϊ) ζει κάπου εκεί έξω.

Η ανακοίνωση κλείνει με τις ευχές της appcam στην Leica για πολύ επιτυχία.

Διαβάστε την ανακοίνωση της appcam εδώ.

Πραγματικά δεν βρίσκουμε λόγο για να πιστέψουμε ή όχι την ανακοίνωση της appcam, πάντως στην περίπτωση που κάτι τέτοιο ισχύει είναι πολύ λυπηρό για μία τόσο μεγάλη εταιρεία όπως είναι η Leica.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

photographybay
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!