Η Manfrotto ανακοίνωσε νέα τσάντα για τη σειρά Off Road


Η Manfrotto ανακοίνωσε νέα τσάντα για τη σειρά Off Road

Η τσάντα αυτή μπορεί να μεταφέρει μία μεσαίου μεγέθους DSLR με φακό και τα απαραίτητα αξεσουάρ που τη συνοδεύουν, ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει ξεχωριστός χώρος για προσωπικά αντικείμενα. Δίνεται όμως η δυνατότητα, να αφαιρεθεί το κάτω μέρος που αποθηκεύεται ο φωτογραφικός εξοπλισμός και να μετατραπεί σε μία καθαρά hiking backpack τσάντα.

Στο σημείο του στήθους του φωτογράφου, υπάρχει ειδικός ιμάντας για να στερεώνεται με ασφάλεια η μηχανή, χωρίς να χρειάζεται να κρεμαστεί στο λαιμό και να κουράζει τον αυχένα. Επιπρόσθετα, μπορούν να προσαρμοστούν με ιμάντες μπαστούνια ορειβασίας ή τριπόδια, στο μπροστά μέρος της τσάντας ή κάτω από τη μασχάλη. Ο δεύτερος τρόπος διευκολύνει την αφαίρεσή τους, χωρίς να βγει η τσάντα από την πλάτη.

Η Manfrotto Off Road 20L Hiker Backpack κατασκευάστηκε με τα πρότυπα μιας hiking backpack τσάντας για να είναι απόλυτα εργονομική. Διαθέτει διαπνέουσα πλάτη για να μην ιδρώνει ο χρήστης, ιμάντες ώμου που προσαρμόζονται στο ύψος που βολεύει το χρήστη, διάφορες μικρές θήκες και αποσπώμενη ζώνη μέσης. Το ύφασμα που κατασκευάζεται η τσάντα απωθεί το νερό, ενώ διαθέτει και κάλυμμα για τη βροχή.

Η τσάντα διατίθεται σε δύο χρώματα, γκρι και κόκκινο, έχει διαστάσεις 50x27x20 εκατοστά και ζυγίζει σχεδόν 1,5 κιλό. Κοστίζει 109 ευρώ και μπορείτε να την παραγγείλετε από το κατάστημα του Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ.

manfrotto off road 20L-2

manfrotto off road 20L-4

manfrotto off road 20L-5

manfrotto off road 20L-6

manfrotto off road 20L-7

manfrotto off road 20L-8

manfrotto off road 20L-9

manfrotto off road 20L-10

manfrotto off road 20L-11

manfrotto off road 20L-12

manfrotto off road 20L-13

manfrotto off road 20L-14

manfrotto off road 20L-15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Manfrotto
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!