Νέα σειρά τσαντών backpack ανακοινώθηκε από την MindShift Gear


Νέα σειρά τσαντών backpack ανακοινώθηκε από την MindShift Gear

Η σειρά αυτή ονομάζεται FirstLight και αποτελείται από τρεις τσάντες με χωρητικότητες 20, 30 και 40 λίτρα για να υποστηρίζει διαφορετικά μεγέθη μηχανών και φακών, επιτρέποντας ακόμη και τη μεταφορά τηλεφακών από 200 mm έως 600 mm. Παρόλα αυτά, οι εξωτερικές διαστάσεις της μεγαλύτερης τσάντας, είναι 35x55x22.9 εκατοστά, οπότε μπορεί να μεταφερθεί ως χειραποσκευή, ακόμη και στις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους.

Οι ιμάντες υποστήριξης, είναι προσαρμόσιμοι σε 11 σημεία, για να προσφέρουν μέγιστη άνεση ακόμη και όταν ο φωτογράφος κάνει πεζοπορία. Ο πάτος των τσαντών είναι κατασκευασμένος από νάυλον υψηλής αντοχής, διαθέτουν χώρο για λάπτοπ 15″ (στην τσάντα 40L χωράει λάπτοπ 17″) και προσωπικά αντικείμενα, ενώ στα 2 μεγαλύτερα μεγέθη, υπάρχει εξωτερική θήκη για δοχείο νερού τριών λίτρων.

Στα λοιπά χαρακτηριστικά, περιλαμβάνεται θέση για τριπόδι στο μπροστά μέρος, αδιάβροχη θήκη για τη βροχή, 2 θήκες στο μπροστά μέρος για αντικείμενα όπως λεπτό μπουφάν και γάντια, διαχωριστικά από αφρώδες υλικό για το τμήμα του εξοπλισμού, τρεις χειρολαβές στις πλαϊνές πλευρές για εύκολη μεταφορά και σφυρίχτρα στον μπροστά ιμάντα. Τέλος οι τσάντες είναι συμβατές με τα αξεσουάρ της Mindshift, όπως θήκη για φίλτρα.

Αναλυτικά τα μεγέθη και κόστη των τσαντών, είναι τα παρακάτω:

Η τσάντα FirstLight 20L, έχει εξωτερικές διαστάσεις 29×47.5×17.8 εκατοστά, ζυγίζει 1.9 κιλά και κοστίζει 230 δολάρια.

Η τσάντα FirstLight 30L, έχει εξωτερικές διαστάσεις 30.5×48.3×22 εκατοστά, ζυγίζει 2.4 κιλά και κοστίζει 280 δολάρια.

Η τσάντα FirstLight 40L, έχει εξωτερικές διαστάσεις 35x55x22.9 εκατοστά, ζυγίζει 2.7 κιλά και κοστίζει 330 δολάρια.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά και πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Mindshift.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FirstLight-3

FirstLight-4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FirstLight-6

FirstLight-7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

MindShift Gear
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!