Βόρειο και Νότιο Σέλας : Η NASA μας σοκάρει με εκπληκτικό 4K Time Lapse video τους


Βόρειο και Νότιο Σέλας : Η NASA μας σοκάρει με εκπληκτικό 4K Time Lapse video τους

Πως όμως φαίνονται από το διάστημα;

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα ένα 4K Time Lapse video που έγινε με λήψεις από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Το Βόρειο Σέλας και Νότιο Σέλας δημιουργούνται από τη σύγκρουση φορτισμένων ηλεκτρονίων και πρωτονίων στο μαγνητικό πεδίο της Γης με ουδέτερα άτομα, στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Το video έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία Harmonic με σκοπό την προώθηση του νέου καναλιού της NASA, NASA TV UHD.

Απολαύστε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

NASA Space Photography

Πηγή:

NASA
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!